Wie het kleine niet eert….

Nadat we vanmorgen weer gewekt werden door onze luidruchtige pauw, zagen we tot onze verbazing om 6:30 uur Achmed (alias Steve) in de bergen rennen met zijn gele fluoriserende outfit. Wat Achmed en de rest van de bouwreizigers niet wisten is dat dit een dag zou worden dat onze goddelijke lichamen flink op de proef zouden worden gesteld. 

 
Na een stevig ontbijt genuttigd te hebben vertrokken we naar het ziekenhuis. De schoonmaakploeg was wederom te vinden op de kraamafdeling, waar ons werk de vruchten had opgeleverd. De babybedden, vloeren en wandtegels blinken als een gemiddelde showroom, het ruikt een stuk aangenamer dan aan het begin van de week en het is hygiënischer dan ooit tevoren. Albert, Tim en Bentho gingen aan de slag met de éénschijfsmachine en kregen later gezelschap van onze Marokkaanse collega’s die enthousiast de machines uit onze handen trokken en aan de slag gingen.Terwijl Virgi en Miriam zich bezig hielden op de kinderafdeling met het schoonmaken van de  kinderbedjes, werd tussen het soppen door toch even de tijd genomen om ook wat aandacht aan de kinderen te geven. 
Vanessa en Marlies namen de couveuseafdeling onder handen. Vandaag had de ooievaar het erg druk  en lagen de baby’s met meerderen in de couveuses en dat alles in een zeer kleine ruimte.
Het was weer een moment van doorgaan en niet te veel over nadenken, zoals  al vaker deze week het geval was.
 
Buiten ging de bouwploeg hard door met maar één activiteit… Scheppen en dichtgooien. Onze aannemer liet ons hard zweten maar heeft ons niet gebroken. Met een vrachtwagen vol zand, stenen en afval sluiten we onze werkdag af en reden we weer richting het hotel waar ons na een zeer korte douche / pauze een MVO opdracht te wachten stond. 
 
In groepjes van vier vormden we het bestuur van een bedrijf. Miriam is deze week bevorderd van schoonmaakster tot Directrice die ze geweldig op zich nam.Na een heerlijke maaltijd kroop iedereen weer doodmoe maar voldaan in bed.
 
Marlies, MiriamImage & Tim

7 thoughts on “Wie het kleine niet eert….”

 1. En Marlies en Vanessa, geen baby’tje stiekem meenemen? Lijkt me echt te gek, die kleine lieve schatjes…..geniet nog en een goede en veilige thuiskomst. Xxx Els

 2. Bento, Mimoun en collega’s, jullie hebben de afgelopen week echt een verschil kunnen maken. Alles mooi schoon en de medewerkers weten nu ook hoe ze het goed schoon moeten houden. En hard gebuffeld buiten, ik neem echt mijn petje af voor jullie allemaal! Fijne dag nog en een goede reis terug naar huis.

  Groetjes, Sandra

 3. Laatste dag is aangebroken topbouwers.
  Geniet van de afsluiting.
  Morgen weer veilig, voldaan, trots en moe weer terug naar huis.
  Fijne dag vandaag!

  Kanjer, ik ben trots op jou, volgens gaat het je goed af!
  Enorme knuffel ! MK

 4. Hello Anna en Al Hoceida bouwers! Niet alleen schrijven jullie geschiedenis door als eersten naar Marokko te gaan, maar als ik de verhalen lees, denk ik dat jullie gerust thuis een fitness-beurt kunnen overslaan. Deze week hebben jullie blijkbaar het lichaam goed laten functioneren… prima. En dan nog die schattige baby’tjes mogen bewonderen… wat kan het leven toch mooi zijn. Toch wel een ceremonietje in ‘t verschiet zeker!? Geniet van de laatste momenten samen!

 5. Geniet allemaal nog goed van de laatste dag en het afscheid.
  Ik wens jullie een goede reis terug.

  Klaas Bosman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>